Metin 2 World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[Tutroial]Cum sa faci iteme+9

In jos

[Tutroial]Cum sa faci iteme+9 Empty [Tutroial]Cum sa faci iteme+9

Mesaj  Tre Mar Aug 24, 2010 12:33 am

De exemplu am auzit multe persoane care s-au plans deoarece si-a pierdut itemele si asa multi s-au lasat de Metin2 RO.
Ei bine eu va ajut cum sa faceti sa nu mai pierdeti un item, esuand la "nenorocitul" de fierar.
Cum sa faceti:
Mai intai trebuie sa intrati pe doua conturi, si de exemplu, daca un item este +0 il faceti +2, iar apoi il dati prin "Negociaza" la celalalt caracter(cont), iar apoi il upgradati la +4 si tot asa..
Apoi trebuie sa mergeti la "Femeie Batrana" in Map1 si selectati "Am auzit ca sunteti clarvazatoare"(pe ambele caractere), iar ea va va arata cat de mult noroc aveti, sau daca aveti macar... Daca aveti "Ceva ghinion", va recomand sa nu incercati, decat 2 plusuri maxim, daca aveti "Noroc Normal" 3 plusuri probabil vor merge, iar daca aveti "Ceva Noroc" sau "Mult Noroc" simtiti-va liberi sa incercati 6 plusuri sau chiar mai mult.( Odata am avut "Mult Noroc" si am facut RIB-ul +9... )
Rezultatul:Veti avea iteme +9 si nu va veti mai intrista din cauza itemelor pierdute, si veti reusi sa faceti mai repede level up!
Rezultat personal:
Asa am facut si eu si in prezent va pot spune ca am Rib+9, Dragon+9 Abanosi+9 si lista poate continua.

Tre
Owner
Owner

Respectarea Regulilor :
[Tutroial]Cum sa faci iteme+9 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100[Tutroial]Cum sa faci iteme+9 Right_bar_bleue

Data de inscriere : 22/08/2010

https://killangel.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum